Wij kopen uw huis

Mijn huis heeft te maken met achterstallig onderhoud. Kopen jullie het dan toch?

Wij kopen huizen op in verschillende staten van onderhoud. Op basis van de staat van uw woning wordt door de taxateur een waardebepaling gedaan, waarop wij ons bod baseren.

Krijg ik bedenktijd na tekenen van de akte?

Nee. Omdat er geen sprake is van financieringsvoorbehoud, is het tekenen van de koopakte definitief.

Krijg ik een eerlijke prijs voor mijn woning?

Ja. Wij werken samen met onafhankelijke taxateurs. Aan de hand van de waardebepaling die deze taxateur geeft aan uw woning, bepalen wij het bod wat wij uitbrengen.

Hoe snel kan mijn woning verkocht zijn aan OVK Vastgoed?

Uw woning kan binnen enkele weken verkocht zijn. In sommige gevallen, wanneer er sprake is van een op handen zijnde beslaglegging op uw huis, kan uw huis zelfs binnen een week worden verkocht.

Zit ik aan verplichtingen vast, wanneer ik mijn woning aanmeld?

Nee, aanmelding bij ovkvastgoed.nl is geheel vrijblijvend. Pas wanneer de koopakte is ondertekend en u uw woning definitief aan ons heeft verkocht.

Hoe gaat het verkopen van mijn huis in zijn werk?

We zetten de procedure stapsgewijs uiteen:

  • U meldt uw woning aan via het online aanmeldformulier
  • Wanneer wij geïnteresseerd zijn in uw woning, nemen wij contact met u op voor het een maken van een afspraak voor bezichtiging. De taxateur zal een waardebepaling doen op uw woning (geheel kosteloos).
  • Binnen drie dagen na de bezichtiging brengt OVK Vastgoed een bod uit op uw woning.
  • Gaat u akkoord met ons bod en is er een afspraak gemaakt betreft de opleveringsdatum, dan wordt direct een concept koopakte opgemaakt.
  • Na uw akkoord op de koopakte wordt deze door beide partijen ondertekend.
  • Na ondertekening van de akte kan deze passeren bij de notaris en is uw woning verkocht.

Werkt OVK Vastgoed op landelijke basis?

Ja, OVK Vastgoed heeft een landelijke dekking.

Staat uw vraag er niet bij, of is iets u nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op via info@ovkvastgoed.nl. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via 070 – 2211456.

Laat nu uw woning taxeren!

Wilt u uw woning snel verkopen? Het werkt heel simpel. Vul uw gegevens in via het aanmeldformulier. Wanneer wij geïnteresseerd zijn in uw woning, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak (geheel kosteloos). Na onze waardebepaling brengen wij binnen 1 werkdag een bod uit op uw woning (zonder financieringsvoorbehoud)!